Copy
View this email in your browser

Drie tips van Elize en Mariëtte voor het bouwen van je website!


Wie zijn wij? Wij zijn Elize en Mariëtte misschien u kent ons nog van de Stichting Ideële Advisering. Helaas is Stidad gestopt. Terwijl er nog zoveel mooie dingen te doen zijn op het maatschappelijk vlak!

Wij zijn freelance adviseurs en willen naast ons gewone interim werk,  blijven werken voor sociale ondernemingen. Dus bel of mail als we kunnen ondersteunen!Bedenk vooraf wat je wilt bereiken met je website. Wil je uitgebreid informatie delen? Of wil je alleen maar dat mensen een donatie geven? Of wil je vooral veel afbeeldingen tonen? Je doel is sterk bepalend voor de keuze van je website structuur.

Voorbeeld van website waarop informatie wordt gedeeld


Voorbeeld van website waar direct om donatie wordt gevraagdBedenk een makkelijke in te tikken naam voor je website en check of deze naam nog niet in gebruik is. Kijk even op  https://www.yourhosting.nl/domeinnaam-registreren/


Een mooi voorbeeld is : www.ikzoekeenschoonmaakster.nl dat kun je zo intikken op Google. Bedenk waar je zelf op zou zoeken. En test je zoekwoorden op Google. Ik zou bijvoorbeeld niet zo gauw het woord ”housekeeper” gebruiken als ik op zoek zou zijn naar een schoonmaker.
Houd rekening met de vindbaarheid van je website (Search Engine Optimalisatie) bij het maken van de teksten (content) voor je website. Een korte checklist is:

  • Heb je vooraf een lijst met zoekwoorden samengesteld?
  • Zit je voornaamste zoekwoord in je webadres?
  • Zijn de teksten actief geschreven?
  • Gebruik je korte en eenvoudige zinnen?
  • Schakel iemand in die je kan helpen met het maken van een plan en die meedenkt met de structuur van je webcontent. Een tekstschrijver die vaker webteksten schrijft, kan je nuttige tips geven en je werk uit handen nemen!


Wij - Elize en Mariëtte - geven advies op het gebied van marketing, communicatie, fondsenwerving en ondernemen. Speciaal voor u als sociale onderneming hanteren we een gereduceerd tarief van €45 excl BTW.

Uiteraard kunt u gebruik maken van de eerste 2 gratis adviesuren, zoals u bij Stidad was gewend. Bel of mail ons voor uw gratis advies gesprek!

Groetjes, Elize en Mariëtte


mariette@jonkerunlimited.nl en eve@ecbedrijfscom.nl

Ja, ik wil graag een gratis advies gesprek
Copyright © 2019 Jonker Unlimited en EC Bedrijfscom, All rights reserved.


We zijn bereikbaar via e-mail:
mariette@jonkerunlimited.nl en eve@bedrijfscom.nl

Wil je geen e-mail meer van ons ontvangen?
Je kan je voorkeur aanpassen of je afmelden.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Jonker Unlimited · Veenmeer 41 · Houten, Ut 3994 JE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp